Hirdetés

Idén is kihagyja a Sony az E3-at?

A szóbeszédek szerint jövő hónapban várható tőlük egy nagyobb rendezvény, ahol többek között a PlayStation 5-ről is lehullik a lepel.

Hirdetés

Bár egyesek szerint az E3 évek óta egyre veszít fényéből (Főleg olyan eventek mellett mint a The Game Awards, vagy a Gamescom), mégsem mehetünk el amellett, hogy még mindig az év egyik, ha nem legnépszerűbb show-járól beszélhetünk. Mégis sok évnyi hagyományt tört meg a Sony azzal, hogy tavaly nem vett részt az expón, ugyanis állításuk szerint hosszú távon teljesen új irányba szeretnének elmozdulni. Ennek lehet egyik következő lépcsőfoka az a pletyka, miszerint idén sem lesz saját előadásuk, hanem jóval a nyári esemény előtt kapunk tőlük egy bemutatót.

Az idei év különösen fontos mindkét nagy konzolgyártó esetében, hiszen év végén jönnek az újgenerációs konzolok, amely közül a Microsoft már bemutatta az Xbox Series X-et, azonba a PlayStation 5-ről eddig csak a kiszivárgott devkiteket tekinthettük meg. Utóbbi esetben a szóbeszédek szerint a Sony jövő hónapban egy saját bemutatót tervez (PlayStation Meeting), ahol nem csak a következő PlayStationről tudunk majd meg sokkal többet, hanem eddig nem látott videojátékok leleplezésére is számíthunk. Persze mindez csak pletyka, hivatalos megerősítést vagy cáfolatot nem kaptunk a témában. Szerintetek mennyire esélyes az, hogy valós információról van szó?

  • Kapcsolódó cégek:

Azóta történt