I Am Alive - szeptemberben PC-re

Kiváló hírrel szolgált a Ubisoft a mai napra, bejelentésük szerint idén szeptember 13-án elérhetővé válik az I Am Alive PC-re is. Az eredetileg konzolokra érkező, poszt-apokaliptikus világban játszódó alkotás március elején érkezett XBLA-ra, majd áprilisban PSN-re is.

A hányattatott sorsú játék 2008-tól 2010-ig a Darkworks műhelyében készült, majd átkerült a Ubisoft Shanghai-hoz és sok huzavona után végül csak megjelent.

Alapvetően egy túlélő-horrorról van szó, aminek a helyszíne Amerika, jobban mondva ami megmaradt belőle, a csak The Event-ként emlegetett katasztrófa sorozat után. Főhősünk, akit nem neveznek nevén a játék során egy fiktív városban, Haventonban próbál túlélni és megtalálni elveszett lányát és feleségét.

Az I Am Alive némileg megosztotta a kritikusokat, az IGN például csak 4.5 ponttal "jutalmazta" a 10-ből, de ennek ellenére is a Metacritic átlaga eléri a 72 pontot, köszönhetően annak, hogy más helyeken akár még a 8-8.5 pontot is megadták neki.

A pc-s kiadás néhány javítást is kap és növekszik a felbontás valamint javul a grafika. Ezen felül két új mód is helyet kap benne. Az egyik az Easy mód a másik a Replay mód. Előbbi végtelen próbálkozást tesz lehetővé, utóbbi segítségével pedig lehetőségünk nyílik majd jobban felfedezni a játékot, és minden titokra fényt deríteni.

Ára 11.99 font lesz, beszerezni a Ubisoft saját digitális disztribúciójától, a Steamtől és egyéb digitális kiskereskedőktől lehet majd.

Azóta történt

Előzmények