Interjúk a hazai játékiparban dolgozókkal: 5. felvonás

A hungame.blognál nincs megállás: a legújabb interjúkat osztjuk meg olvasóinkkal.

Korábban már írtunk arról, hogy a hungame.blog felkeresett számos hazai játékfejlesztőt és a videojátékokhoz kapcsolódó területek képviselőit, hogy meséljenek arról hogy telt az elmúlt időszak és mik a tervek a jövőre nézve. Az első, a második, a harmadik és a negyedik után itt az ötödik gyűjtés.
  • #37 Borington - Kántor Zsolt mesél a Rum & Gun kalózvilágáról, a BlackChain szinkron készítéséről és egy Erdélyben játszódó Doom-ról.
  • #38 Mad Raven Games - Varga Balázs mesél a készülő Nightmare Party fejlesztéséről, kapcsolatáról a horror műfajjal és a fejlesztés prioritásairól.
  • #39 Artery Studios - Bakó Tamás mesél világhírű játékokhoz készülő modelleikről, a legújabb Hot Wheels pályáiról és hogy lesz-e még RTX VR-ban unikornis versenyjátékuk.
  • #40 Quiet Little Feet - Veronika és Martin mesélnek rendkívül artisztikus játékukról, művészi és fejlesztői hátterükről és hogy milyen kapcsolatuk van az AI generált tartalmakkal.
  • #41 Primal Game Studio - Zsuffa Zoltán mesél a Mandragora fejlesztéséről, a projekthez nyert támogatásokról és hogy milyen kapcsolatban állnak a Riot Games-szel.

Azóta történt

Előzmények