Humankind - Vedd ki a részed a fejlesztésből!

Sajnos ezt a játékot is elérte az, amit sokan nem szerettek volna, a fejlesztők ugyanis elhalasztották az idénre tervezett premiert egészen 2021-ig.

A közösség mindig is az Amplitude szíve csücske volt: velük együtt készítették el minden eddigi játékukat, ami alól a Humankind sem lesz kivétel. A klasszikus korai hozzáférés helyett azonban úgy döntöttek, hogy egy új csavart visznek a formulába, ami segít a játékosoknak visszajelzést adni hasznos és célzott módon. Új közösség vezette játékfejlesztési megközelítésük az OpenDev, ami lehetővé teszi a játékosoknak, hogy a fejlesztőkkel együtt segítsék a játék formálását.

A játékosok mostantól kezdve regisztrálhatnak a lehetőségért, hogy hozzáférést szerezzenek a játék specifikus központi mechanikáira (felfedezés, taktikai összecsapások, alapvető városmenedzsment) összpontosító három időkorlátos szcenárióhoz. A nyár során ezek a szcenáriók egyesével lesznek kiadva, és minden újabbal további játékosok kapnak hozzáférést, akik a korábbi szcenáriókat is elérik majd.

Minden szcenárió tartalmaz egy játéktervezési kérdőívet is, melynek kitöltése segít a fejlesztőknek új szintre emelni az élményt. A regisztráció az Amplitude egyedi társkészítő platformja, a Games2Gether felülétén történik, a részvétel pedig teljesen ingyenes.