Huawei P30 – a telefon, ami elfeledteti veled a többit

Megfordult már a fejedben, hogy ha nincs iPhone vagy Samsung telefonod, akkor nem is létezel?

Nos, ez semmiképp sem igaz, és ebben segít számtalan olyan márka, amely szintén hozza az iPhone színvonalát, ilyen például a nemrég megjelent Huawei P30 széria. Ha még nem ismered, próbáld ki az új beállításait és funkcióit, és győződj meg róla, mennyire jók ezek a telefonok!

A Huawei P30 készüléket először 2019. március 26-án mutatták be Franciaországban, Párizsban. Vajon miért nem a gyártó országában, Kínában vezették be? A vállalat azért döntött így, mert hangsúlyozni kívánták globális szerepüket; ezt mutatja az is, hogy a cég tervezési, fejlesztési, szoftver- és kutatóközpontjai a világ különböző országaiban találhatók. A társaság innovatív elven működik, bevételeinek 10%-át kutatásba és fejlesztésbe fekteti be, és ezt az új termék, a Huawei P30 teljes mértékben bizonyítja.

Mitől egyedi a Huawei P30?

A Huawei P30 nemcsak egy telefon. Ez egy „intelligens gép”, az intelligencia pedig a Kirin 980 processzortól származik, amely most még jobb teljesítményt biztosít, miközben energiafogyasztása alacsonyabb lett. A hangfelismerés 90%-kal javult, csökkent a háttérzaj, és a képek is jobbak lettek, mivel a Huawei több mint 100 millió kép algoritmuselemzését végezte el, hogy megértse a pillanatképek mintáját.

Ez az eszköz azzal az ígérettel érkezett, hogy sokkal jobb lesz, mint az előző telefonok, vagy más gyártók készülékei. A telefon kamerája hatékonyabban különíti el a témákat és elmossa a hátteret, valamint elválasztja és erősíti a színeket. Ugyanakkor nemcsak a fényképeken jelenik meg ennek az új telefonnak a sajátossága. A Huawei P30 telefon 3650 mAh kapacitású akkuval van ellátva, és a telefon töltése is sokkal gyorsabb. Ennél már csak a P30 Pro telefon teljesít jobban, amelyet 4200 mAh-s akkumulátorral és intelligens energiatakarékos technológiával láttak el, biztosítva ezzel a hosszú működést.

Ez a széria a kellemes meglepetések telefonja, ha szeretnéd látni, hogy néz ki a mesterséges intelligencia egyetlen telefonban, akkor vár a Huawei P30, hogy leteszteld!

Mennyibe kerül most egy Huawei P30 telefon?

Megnéztük különböző árösszehasonlító oldalakon, jelenleg a Huawei P30 ára 200 000 Ft-tól kezdődik, de az ár természetesen attól is függ, hogy melyik boltot választjuk, hiszen nagy a választék. A P30 termékcsalád két másik taggal is rendelkezik, az egyik a szerényebb képességű P30 Lite, amely a P30 sorozat olcsóbb kiadása, a másik a Pro verzió, amely árban és tudásban is különbözik a P30 modelltől – a gyártó igyekezett a lehető legtöbbet kihozni ebből a készülékből.