Hirdetés

2017. november 19., vasárnap

Gyorskeresés

Hot Rod autókkal frissül a Need for Speed

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: NeedForSpeed.com

A PC-s változat premierje alig két hét múlva várható, de Origin Access előfizetéssel már 5 nappal korábban kipróbálható lesz a játék.

Bár a legutóbbi Need for Speed játék közel sem lett tökéletes alkotás, így is sokan játszanak vele, hamarosan pedig PC-re is elérhető lesz. A készítők a minap bemutatták a legújabb ingyenes tartalmukat, amelyekkel visszatér egy régebbi játékmód és két új járművet is kapnak az érdeklődők.

Az ingyenes frissítésben két hot rod autó kap helyet, emellett érkezik a drag racing is, amelyben kötelező lesz a most debütáló manuális váltó használata, de fejlődik a műhely is, hiszen 10 autót is tárolhatunk majd ott. Emellett kapunk új achievementeket/trófeákat, valamint fejlődik a wrap editor is.

A legújabb frissítés március 3-tól lesz elérhető, a játék PC-s változatának premierje továbbra is március 15.

Előzmények

  • Need for Speed bemutató és videoteszt

    A sorozat legújabb változatával egy teljes rebootot akartak adni a jól ismert játéknak, ez sikerült, de aki nem volt oda az Underground feelingjéért, az ezt lehetőleg kerülje!

  • Need for Speed előzetes

    Idén ünnepelte huszonegyedik születésnapját a legendás játéksorozat, az új, utótag nélküli rész pedig sokak örömére ismét visszatér az éjszakai, illegális versenyek világába és elég jónak ígérkezik.

Copyright © 2000-2017 PROHARDVER Informatikai Kft.