Horror játék lesz a Last Hills

Manapság számos élvezetes és kevésbé igényes horror játékot van a piacon, így a két főből álló Red Projekt csapata merész vállalkozásba kezdett. Bejelentették a Last Hills című alkotásukat, amely a hírek szerint egy realisztikus, azonban mégis szürreális horror játéknak készül, ehhez kaptunk egy rövid teaser előzetest és néhány képet.

[+]

A Last Hills fejlesztése jól halad, az első gameplay részleteket hamarosan láthatjuk majd, de a premier napját egyelőre még nem ismerjük. A készítők elsőként PC-re fejlesztenek, azonban később jön majd a program Xbox One-ra, és PlayStation 4-re is. Ha valakit érdekel a projekt, annak érdemes lehet feliratkozni a hivatalos oldalon a hírlevelekre, így a legelsők között juthat majd hozzá a friss információkhoz.

Előzmények

  • Top 10 horror játék

    A januári hónap egyik legérdekesebb alkotása az új iránnyal próbálkozó Resident Evil 7, melynek apropójából összeállítottunk egy horror játék toplistát.

  • Resident Evil 7 teszt (Xbox One)

    A zsákutcába robogott széria reinkarnálódott és micsoda reinkarnációról beszélhetünk! A Resident Evil 7 első személyű horrorisztikus túlélő irányt vett.