Hivatalosan is bejelentették a Tactics Ogre Rebornt (PS4, PS5, PC, Switch)

A taktikai szerepjáték új változata november második hetében lesz elérhető PC-n és konzolokon.

A SQUARE ENIX bejelentette, hogy a Tactics Ogre: Reborn, a sokak által kedvelt taktikai-RPG újragondolt kiadása november 11-én jelenik meg PlayStation 5, PlayStation 4, és Nintendo Switch konzolokra, valamint PC-re. A játék felújított, nagyfelbontású grafikát, frissített harcrendszereket és rengeteg hangjavítást hoz el, beleértve a teljesen szinkronos átvezetőket (angol és japán), újradolgozott hangeffekteket és az újravett élőzenés háttérzenét, melyet Hitoshi Sakimoto szerzett. Mindezt azért, hogy egy teljesen új élményt keltsenek életre, amelyet a Tactics Ogre veteránok mellett a játékosok új generációja is élvezhet.

A Tactics Ogre: Reborn a Valerian szigeteken játszódik, melyeket az Obero Sea ékszereinek tartanak. A többéves konfliktus után végre egy férfi, Dorgalua Oberyth felemelkedett, hogy véget vessen ennek. A "Dynast-King” -ként ismert férfi békét és jólétet hozott Valeriaba fél évszázadon keresztül. Halála után azonban egy polgárháború tör ki a hatalomért három hadban álló frakció között, amely Valeria szigeteit egy véres küzdelem színterévé teszi. A Tactics Ogre: Reborn-ban a játékosok egy fiatal férfi, Denam Pavel történetét követhetik végig, aki a vérontás középpontjában találja magát. Bár a szabadság és az igazság útját keresi, a játékosok hamar rájöhetnek, hogy még a legnemesebb célok eléréséhez is lehetetlenül nehéz döntéseket kell meghozni.

Újjászületve és részletesebben, mint valaha, ez a klasszikus taktikai szerepjátékos kaland lehetővé teszi a játékosoknak, hogy teljesen beleéljék magukat a Tactics Ogre cselszövésekkel teli világába. A Tactics Ogre: Reborn-ban a játékosok egy csapatnyi egység felett vehetik át az irányítást a harctéren és kihasználhatják a körökre osztott harcrendszert, hogy stratégiai döntéseket hozzanak és felülkerekedjenek az ellenségeiken. A játékosok előrehaladásukkor további tagokat toborozhatnak a csapatukba, kísérletezhetnek különböző kasztokkal, fegyverekkel, mágiával és képességekkel és sok fontos döntést hozhatnak a történet során, amelyek végül befolyásolják az események végkimenetelét.

Új frissítések és funkciók:

  • Gyönyörűen felújított grafika, amely továbbfejleszti, de mégis megtartja az eredeti, különleges vizuális stílust
  • Teljesen szinkronizált átvezetők angolul és japánul
  • A játék zenei anyagának teljes zenekari újrafelvétele
  • Válogatott minőségi fejlesztések, úgy mint:
    • Újratervezett harcrendszer
    • Átállított szintmenedzsment rendszer
    • Újradolgozott MI
    • Egyszerűsített és fejlesztett kezelői felület