Hivatalos megjelenési dátumot kapott a Rainbow Six: Extraction

A korábbi szivárogtatás valósnak bizonyult, valóban január végén érkezik a játék csökkentett áron.

A Ubisoft bejelentette, hogy a Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction 2022. január 20-án jelenik meg cross-play támogatással és Buddy Pass-rendszerrel, melynek hála a barátok ingyen játszhatnak. A cross-play-en felül cross-save, cross-progression is elérhető Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4, Stadia és Windows PC platformokon.  A mai naptól kezdve a játékosok előrendelhetik a Standard Editiont, és élvezhetik a Rainbow Six Extraction’s számos funkcióját, úgymint: mély operátor-fejlődési rendszer, négy nehézségi szint, 12 új és kiszámíthatatlan térkép (körülbelül 3x nagyobbak, mint a korábbi Tom Clancy’s Rainbow Six Siege térképek) négy dinamikus régión keresztül, több mint 60 fegyver, Rainbow Six Siege technológia és 15 exkluzív REACT-technológia, valamint ingyenes post-launch támogatás többek között heti endgame challenge móddal.

Az Extraction minden változata két Buddy Pass tokent is megnyit, mely által a játékosok meghívhatják barátaikat, hogy együtt játsszanak 14 napon keresztül a legtöbb platformon át. Ezen két hét alatt minden elért eredmény továbbvihető a teljes változatba. A Deluxe Edition mindent tartalmaz a Standard Edition-ből, három további bónuszcsomaggal egyetemben.

Azon játékosok, akik mind a Rainbow Six Siege-el, mind a Rainbow Six Extraction-nel rendelkeznek, megkapják a United Front bundle-t, amely négy exkluzív gearszettet tartalmaz (a két játék között elosztva), és azonnal hozzáférést kapnak az Extraction teljes, 18 operátoros repertoárjához.

Azóta történt