Hivatalos, hogy PC-re jön a Horizon Forbidden West

Az alapjátékot és a DLC-t tartalmazó csomag elsőként PS5-ön debütál jövő hónapban, 2024. elején pedig befut a steames és Epic Store kiadás is.

Nagyjából két héttel ezelőtt mi is írtunk róla, hogy felbukkant a szingapúri korhatár-besorolás oldalán a Horizon Forbidden West Complete Edition, amely az alapjáték mellett a Burning Shores című kiegészítőt is tartalmazza. Megbízható források akkor azt állították, hogy nem csak a konzolos változat érkezik, hanem PC-re is megkapjuk a csomagot, azonban a hivatalos bejelentésre egészen mostanáig kellett várni. A Sony nem sokkal ezelőtt megerősítette, hogy valóban jön a gyűjteményes kiadás, amely elsőként PlayStation 5-re lesz elérhető október 6-tól. A PC-s változat portolását a Nixxes Software végzi.

Ezzel együtt megtudtuk, hogy PC-re is jön a pakk, a steames és Epic Games Store változatok 2024. elején debütálnak, de pontosabb dátumot ezekhez nem kaptunk.

Előzmények

  • Horizon: Forbidden West teszt

    Öt hosszú évvel az első részt követően érkezett meg a második Horizon – 80 órányi játékidővel a hátunk mögött mutatjuk be a Sony idei egyik legnagyobb megjelenését.