Hitman 5: Legkorábban 2011. karácsonyán jelenhet meg a játék

A következő Hitman játékot a dán IO Interactive fejleszti, és a Square Enix lesz a játék kiadója. A project már egy ideje készülőfélben van, de eddig még egy szó sem esett a várható megjelenésről. Nemrég kikerült két érdekesnek ígérkező artwork, melyeken a 2011-es megjelenési dátum mellett egy lángoló "Hitman" felirat és logó volt látható a 47-es ügynök társaságában. Ebből elindult a találgatás, hogy a képek a Hitman 5-ből származnak.

Habár a Square Enix gyorsan cáfolta, hogy az artwork-öknek bármi közük lenne az új Hitman játékhoz, és hogy ezek csak a művészek stílusát és a munkájuk mikéntjét hivatottak volt prezentálni, azért végül mégis csak helyesnek bizonyult a 2011-es dátum a képen.

Az Eurogamer-nek interjút adó bennfentes szerint a Hitman 5 játék megjelenése legkorábban 2011. karácsonyán lehet esedékes. Más források szerint a 2011-es megjelenés már biztos, a Play.com oldalán a várható megjelenés 2011. november 28-ára esik.

Ami valószínűnek tűnik jelen pillanatban (Persze ez sem 100%), az mindössze annyi, hogy a Hitman 5 PC-re, XBOX360-ra és PS3-ra készül. Reméljük, hogy hamarosan bővebb és pontosabb információkkal is tudunk szolgálni a következő Hitman játékról.

Azóta történt