Hitman 3 - Ez vár ránk idén

Alig egy hét múlva érkezik a HITMAN Trilogy, amely mindhárom játékot és extráit tartalmazza, a csomag egyből bekerül Game Pass-be.

Ahogy arra számítani lehetett az IO Interactive tavaly év végén bejelentette, hogy ebben az évben sem fogják hanyagolni a Hitman 3-at, hiszen a játék számos új frissítést és tartalmi bővítést kap majd az elkövetkező hónapok során. A minap egy stream adásban beszéltek ezekről a fejlesztők, akit érdekel a teljes anyag, annak érdemes lehet megnézni a lenti videót, nem túl hosszú szerencsére. Mindezek mellett a csapat bejelentette a HITMAN Trilogy-t, amely lényegében egy gyűjteményes kiadás lesz a három játékból és azok extráiból, a megjelenés napja január 20-ra esik. Ha valakinek kimaradt volna bármelyik rész, annak érdemes lehet elgondolkoznia a csomagon, amely PS4-re, PS5-re, PC-re (Steam, Epic Games Store), Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re lesz elérhető. Extra hír, hogy a pakk egyből bekerül a Game Pass Rendszerébe.

A Hitman III idei tervezet újításai:

  • Elusive Target Arcade - Január 20-tól - Lényegében a korábbi módot emeli új szintre, extra kihívásokkal és jutalmakkal.
  • Hitman VR - Január 20-tól - A PC-s játékosoknak lehetőségük lesz mindhárom játékot VR módban játszani, ehhez az egyik fejlesztő egy pár másodperces részletet is bemutatott.
  • Hitman Trilogy -  Január 20-tól - Ahogy fentebb is írtuk, érkezik a gyűjteményes kiadás PC-re és konzolokra, egyből Game Pass-be
  • Egyelőre pontos dátumot még nem kaptunk, de 2022-ben a PC-sek ray tracing és VRR (Variable Rate Shading) támogatást is kapnak
  • Tavasszal (Pontosabb dátumot később kapunk) jön egy új játékmód, amely a Freelancer nevet kapta. Ez egy eddig még nem látott egyjátékos kalandot ígér roguelike elemekkel, ahol csak úgy érvényesülhetünk, ha előtte alaposan megtervezzük az akciókat. Kapunk egy menedékházat, innen indulhatunk küldetéseket csinálni, azonban számos nehezítés vár minket, többek között a megszerzett fegyverek és eszközök csak akkor maradnak meg, ha azokat a küldetések végén visszahozzuk ide.
  • Érkezik egy új pálya valamikor idén, amely jelenleg a Codename: Rocky nevet viseli. Erről egyelőre még semmit nem tudunk, a fejlesztők mindössze egy képet osztottak meg róla.

Azóta történt

  • Hitman: Freelancer

    Alig hallani róla, mégis őrülten addiktív lett a Hitman 3-hoz kiadott ingyenes kiegészítő, a Freelancer.

Előzmények

  • Hitman III teszt

    Teljesen kopasz, mindig morcos, vonalkód-tetkó van a nyakán, és ha kell, egy banán és egy játéktank segítségével képes kinyírni a világ legjobban védett bűnözőit is.