Hitman 2 - Az első évad helyszínei is helyet kapnak a folytatásban

A Warner Bros. Interactive Entertainment és az IO Interactive ma bejelentette a WORLD OF ASSASSINATION-t, egy folyamatosan bővülő világot, ami elhozza a 2. részbe az előző szezon felújított helyszíneit.

A HITMAN Legacy Pack részeként mind a hat helyszín – Párizs, Sapienza, Marrakesh, Bangkok, Colorado, Hokkaido – elérhető lesz DLC formájában a HITMAN 2 számos új funkciójával kibővítve, mint a teljesen új fejlődési rendszer, a tömegbe és növényzetbe való jobb beolvadás, picture-in-picture mód, a tükrök stratégiai használata, továbbfejlesztett harci AI, olyan új eszközök, mint a bőrönd, altató lövedék, vakító gránát, valamint új nehézségi szintek és sok más.

Ahogy a HITMAN 2 új elemekkel, játékmódokkal és az előző szezon helyszíneivel bővül, a WORLD OF ASSASSINATION egy állandóan fejlődő élményt kínál, ami folyamatosan nő és teszi próbára a játékosokat, valamint határozza meg a Hitman múltját, jelenét és jövőjét. A HITMAN Legacy Pack az előző szezont birtokló játékosok számára ingyenesen elérhető lesz, így a játék megjelenésekor plusz költség nélkül letölthetik majd a Season 1 felújított pályáit tartalmazó csomagot.

„Egy rendkívüli utazáson vagyunk túl a rajongóinkkal és közösségünkkel, és hihetetlenül jól esik a folyamatos szeretetük és támogatásuk” mondta Hakan Abrak, CEO, IO Interactive.

„Mi ezzel a csomaggal szeretnénk megköszönni és viszonozni a támogatásukat. Végre felfedhettük hosszútávú látomásunkat a World of Assassination-t, egy állandóan bővülő, folyamatos univerzumot a Season 1 Párizsától kezdve egészen a HITMAN 2 végéig és azon túl. Egy ilyen univerzum megalkotása nem csak a kreatív, de a technikai oldalról is roppant ambiciózus feladat, így nagyon csodálom és megbecsülöm a rendkívül tehetséges csapatunkat azért, amit elértek.”