Hellblade: Senua's Sacrifice - Újabb platformra érkezik?

Az ausztrál korhatár-besorolás oldalán a minap megváltoztatták a játék adatlapját, amelyen mostantól multiplatform alkotásként írják le a programot.

Sokak számára a tavalyi év egyik legjobb alkotása volt a kizárólag PC-re és PlayStation 4-re megjelent Hellblade: Senua's Sacrifice, emellett a nemzetközi sajtó is imádta a Ninja Theory különleges játékát. (Mi is nagyon szerettük) A fejlesztők korábban már mondták, hogy az anyagi források miatt érkezik csak erre a két platformra a program, azonban lehetséges, hogy Xbox One-ra is elérhető lesz.

Az ausztrál korhatár-besorolás oldalán a minap módosították a játék adatlapját, mostantól multiplatform címkét kapott a Hellblade, amely reményeink azt jelentheti, hogy a Microsoft konzoljára is elérhető lesz a program. Várjuk a hivatalos leleplezést/cáfolatot, addig is érdemes csak pletykaként kezelni a fentieket.

Előzmények

  • Hellblade: Senua’s Sacrifice teszt (PS4)

    Hosszú várakozás után végre megérkezett a Ninja Theory játéka, amely egy olyan kalandot ígér, amelyet régóta várunk, és amit biztosan senki nem felejt el egyhamar.