Hearts of Iron III - intejú

Szeptember végén számíthatunk a Hearts of Iron harmadik részére, ami még monumentálisabb lesz mint az első kettő. A játék célja, hogy egy olyan stratégiát rakjon a játékosok elé, ami a lehető legrészletesebben szimulálja az akkori eseményeket. Feladatunk egy ország hadigépezetének a felépítése és akár a világuralom megszerzése. Amire akár saját országunkat vagy bármilyen másik országot is felhasználhatunk. Ez a feladat komoly stratégiai érzéket és rengeteg időt igényel, tehát nem egy pár órás játékról beszélünk. Aki bővebb információkra vágyik az itt olvashat a játékról.

Azóta történt

Előzmények

  • Hearts of Iron III - videó és képek

    Épp a napokban emlegettük, hogy milyen jó is lesz ha végre megjelenik a Hearts of Iron harmadik része, ha megjelenni még nem is fog egyhamar de érkezett néhány látnivaló.

  • Hearts of Iron 3 - új képek

    Néhány új képpel gazdagodott a Hearts of Iron harmadik része.

  • Hearts of Iron 3 - információk

    Mivel szívügyem a játék, így a szombati prezentációs trailer után picit jobban utána jártam és gyűjtöttem némi információt róla.

  • Hearts of Iron 3 - prezentáció

    Szombat délelőtti hírvadászatom eredményeképpen íme egy méretes HOI3 prezentáció, melyben a játék producere mutatja be nekünk a játékot.