Harry Potter Kinect

A Warner bejelentette, hogy idén ősszel érkezik a Harry Potter for Kinect játék, ami mind a 8 film eseményeit feldolgozza, és az irányítást a Kinectre bízza. Alább a hivatalos sajtóközlemény, képek és videó.

A Harry Potter for Kinect játék mind a 8 film alapján készült és a játékosok Harry Potter, Ron Weasley és Hermione Granger mellé szegődnek, hogy egy felejthetetlen utazásra induljanak a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolába és még azon is túl. A Kinect szkennelési technológiájával most először van lehetőség arra egy Harry Potter játékban, hogy a játékosok saját maguk mintájára hozzanak létre egyedi boszorkányokat vagy varázslókat, akivel aztán a filmek kalandjait élhetik át.

A Kinect kontroller nélküli és hangfelismerő képességének hála a játékosok a varázslataikat a kezük mozdulataival vagy a varázslat bemondásával idézhetik elő. Ezáltal még különlegesebb és magával ragadóbb lessz a Harry Potter élmény.

“A Harry Potter for Kinect régi és új Harry Potter rajongókat is megfog majd, hiszen minden eddiginél aktívabb módon vonja őket be a varázslók világába,” mondta Samantha Ryan, a Warner Bros. Interactive Entertainment Gyártási és Produkciós Senior Alelnöke. “Gyerekek és szülők egyaránt élvezni fogják kedvenc Harry Potter kalandjuk ismételt átélését, legyen az a seprűn repülés egy Kviddics mérkőzésen, tündérekkel való küzdelem vagy más varázslókkal való párbajozás.”

A Harry Potter for Kinect során a játékosok a filmek legemlékezetesebb pillanatait élhetik át újra, köztük a következőkkel: Ollivander pálcaboltjában a pálca választja ki mesterét, első éves diákként Roxfortba érkezés vagy az “Ő akit nem nevezünk nevén” ellen vívott végső, felemelő ütközet. A leckéket mesterien elsajátító játékosok mini-játék versenyeket vívhatnak ellenfeleik ellen vagy családtagjaikkal és barátaikkal együtt játszthatnak kooperatív játékot.

Azóta történt

Előzmények