Bővül a PH! lapcsalád: itt a HardverApró

Új weboldallal bővült a Prohardver lapcsalád: az eddig rovatként működő apróhirdetési rendszer önálló portállá fejlődött. Tegnap óta élesben fut a HardverApró, mely jelenlegi formájában az ország egyik legnagyobb online számítástechnikai apróhirdetési szolgáltatása, ahol mintegy napi 20 ezer látogató 200 ezer oldalt tölt le, s mely több mint 650 ezer feladott és 27 ezer aktív apróhirdetést tartalmaz.

Az új rendszer a régi rovathoz hasonlóan magánszemélyek számára természetesen továbbra is ingyenes marad, ám az üzletszerűen kereskedők számára az apróhirdetések feladása díjköteles, és bizonyos szabályokhoz kötött. Ez utóbbi kitétel miatt remélhetőleg nem borítják fel az egyensúlyt az ilyen szolgáltatásokat egyébként előszeretettel kihasználó, naponta akár 10-20 hirdetést is feladó "kereskedők".

Az oldal készítői a fentieken felül különösen nagy hangsúlyt fektettek az interaktivitásra, így a legtöbb hazai apróhirdetési rendszerrel ellentétben az összes hirdetéshez hozzá lehet szólni, privát üzeneteket küldeni, kedvencekbe menteni. Az információ szabadabb áramlásával az árak inkább közelíthetnek a mindenkori reális használtpiaci árakhoz.

HardverApró

Az oldal felépítése, szerkezete és működése hasonló a Prohardver többi lapjáéhoz: egyszerű, könnyen átlátható szűrő- és keresőfunkciók, fórumok stb. A HardverApróval most ismerkedőknek melegen ajánljuk a szabályzat végigolvasását, valamint még három igen hasznos topikot: segítség az első lépések megtételéhez, fórum a hibák jelzéséhez, illetve segítségkérés a moderátoroktól.