Hamarosan indul az Uncharted mozifilm forgatása

A hosszú ideje készülő alkotás nem a korábbi videojátékok történetét dolgozza fel, hanem egy előzmény lesz Nathan Drake gyerekkorából.

Hosszas pletykák után 2016. nyarán érkezett a bejelentés, miszerint mozifilm készül a méltán népszerű Uncharted videojáték széria alapján. A projekt az elmúlt két évben kisebb-nagyobb bukkanókon ment keresztül (rendező váltás, sokadjára újraírt forgatókönyv), de úgy tűnik, hogy egyre közelebb vagyunk ahhoz, hogy valóban elkészüljön a film. Tavaly végre azt is megtudtuk, hogy Nathan Drake fiatalkoráról fog szólni a történet, a főszerepet pedig Tom Holland kapta. A fiatal színész többek között az Amerika kapitány: Polgárháború, a Pókember: Hazatérés és a Bosszúállók: Végtelen háborúból is ismerős lehet.

A rendező Shawn Levy-t a Stranger Things című sorozatról kérdezték egy interjúban, ahol szóba került az Uncharted mozifilm is. Elmondása szerint a forgatókönyv kész van, Tom Holland is tűkön ülve várja a forgatás kezdetét, amely nagyon közel van, de addig is vár még rájuk némi háttérmunka, casting és időbeosztás.

Előzmények

  • Uncharted: The Nathan Drake Collection teszt

    A Sony egyik legerősebb exkluzív szériája felújítva érkezett meg PlayStation 4-re, a trilógia egyetlen csomagban foglal helyet Uncharted: The Nathad Drake Collection néven.