Hamarosan indul a Diablo IV zárt bétája

A korai belsős alfa és béta tesztek után hamarosan a nagyközönség egy része is kipróbálhatja a játékot.

Amióta bejelentették a Diablo IV-et, a Blizzard időközönként jelentkezik egy-egy új blog bejegyzéssel, amelyben a fejlesztés aktuális részleteiről és egyéb új információkról beszélnek nekünk. A minap befutott a legújabb ilyen cikk, amelyben Joe Shely és Rod Fergusson egy videóban beszélnek a hamarosan induló publikus zárt bétáról (a belsős alfa és béta tesztek már jó ideje tartanak) Ebben szó esik arról, hogy a zárt tesztek az új Diablo játék endgame tartalmairól fog szólni, külön jelentkezni nem lehet rá, automatikusan fognak kapni meghívókat azok, akiket a rendszer kiválaszt (Viszont PC mellett konzolokon is játszható lesz a béta)

Ahhoz, hogy esélyünk legyen meghívót kapni lényegében nem kell semmit csinálnunk, pontosabban a készítők elmondása szerint a korábban összegyűjtött adatok alapján azok közül választják ki a tesztelőket, akik a közelmúltban jelentős időt szántak a Diablo II: Resurrected, Diablo III, vagy a Diablo Immortal endgame tartalmaira. Azt azért mindenképp ellenőrizni kell, hogy a Battle.net fiókunkban be legyen pipálva az a rész, hogy híreket és speciális ajánlatokat kaphassunk a Battle.nettől.

A zárt béta pontos kezdési idejét egyelőre nem árulták el, az viszont már ismert, hogy a meghívók legkésőbb november 18-ig ki lesznek küldve. Aki a mostani körből kimarad, annak kicsit tovább kell türelmesnek lennie, ugyanis jövő év elején érkezik a nyílt béta teszt is, amelyről a későbbiekben kapunk majd felvilágosítást.