Hirdetés

Hamarosan elérhető lesz a Prince of Persia: The Dagger of Time VR szabadulószoba

Ahogy az Ubisoft másik két szobáját, úgy a Herceg új kalandjait is a Démonblokk csapatánál lesz lehetőségünk teljesíteni.

Hirdetés

A piacon elérhető két Ubisoft-játék, az Assassin’s Creed világában játszódó Beyond Medusa’s Gate és Escape the Lost Pyramid népszerűségét látva nem meglepő, hogy a fejlesztők egy új, nagy volumenű fejlesztésbe fogtak. A partnereiknek adott tájékoztatásban kifejtették, hogy azért a Prince of Persia-ra esett a választásuk, mert világszerte mind a játékosok, mind a már több mint 300 disztribútor visszajelzései alapján erre vágyott leginkább a gamerközösség. Ez, és a téma egyedi atmoszférája, kuriózum élménye együttesen sarkallta erre a döntésre a Ubisoftot.

A játék amellett, hogy egy – vagy inkább tizenegy – hatalmas lapáttal tesz a már tízéves grafika látványára, valóra váltja az emberek dédelgetett álmát: a kezükbe adja az idő feletti uralmat. A The Dagger of Time világához méltón a játékban résztvevő 2, 3 vagy 4 fős csapatoknak lehetőségük lesz az időt manipulálni: lassítani, megállítani vagy akár vissza is fordítani – annak érdekében, hogy az új nagyszabású kaland mit igényel.

„Magyarország egyetlen Ubisoft VR szabadulószoba partnereként nagy megtiszteltetés, hogy beválasztottak minket az új játékot tesztelő országok közé” – kommentálta a fejleményeket Lincz Béla, a Démonblokk alapítója.

„Egy kéthetes tesztidőszakot követően a Ubisoft tervei szerint már nyáron elérhető lesz a játék a nagyközönség előtt is Budapesten, a Démonblokkban. A játékot csak csapatban lehet játszani. Az eddigi játékokkal ellentétben viszont nem csak két vagy négy fővel, akár a hármas csapatfelállást is tudja majd kezelni a rendszer.

  • Kapcsolódó cégek: