Halo 4 a View Conference-en

Idén októberben is megrendezésre kerül a View Conference és a ViewFest amiken jelen lesz és prezentációt tart Josh Holmes is, a Halo 4 kreatív direktora. Josh minden bizonnyal beszél majd a 343 Industries megalakulásáról, a Halo 4-gyel kapcsolatos kihívásokról amiben olyan történeti szálakat kellett végigvezetniük, amik 100 000 évnyi fiktív történelmen alapulnak. Ezen felül különféle nyomtatott kiadványokat, élőszereplős sorozatot és számtalan egyéb izgalmas dolgot kellett elkészíteniük, hogy a Halo 4 valóban az Xbox és a Microsoft legnagyobb játéka lehessen. Egy szó mint száz valószínűleg izgalmas előadásokra számíthatunk majd október 16. és 19. között.

A rendezvény Olaszországban, Torino városában kerül megrendezésre és Josh mellett számos illusztris személy is prezentációt tart. Többek között Gary Rydstorm a Skywalker Soundtól, Eric Darnell a Madagascar sorozat rendezője, Dan Attias számos díjnyertes sorozat rendezője (The Sopranos, Lost, Dr. House, Alias, Heroes, True Blood, The Killing, stb...) vagy éppen Rex Grignon a DreamWorks karakteranimációkért felelős vezetője.

Amennyiben lehetséges igyekszünk beszámolni az eseményről, legfőképpen a Halo 4-gyel kapcsolatos információkról, amikből remélhetőleg Josh Holmes nem szűkölködik majd.

A rendezvényről bővebb információt találtok a View Conference honlapján.