Guild Wars 2: Karaktergenerálás és demó bemutató

Az NCSoft egy bemutatót tartott a Gamescomon, ahol is a Guild Wars 2 demóját próbálhatták ki az érdeklődők. A játszható állapotban lévő előzetesben kiemelték a karaktergenerálást, részletesebben bemutatva az Asura nevű faj Guardian kasztú képviselőjét.

A prezentációban megismerhetjük eme párosítás pár képességét, figyelemmel követhetjük, miképpen fejlődik a karakter, majd pedig láthatjuk, hogy kapcsolódhatunk be egy zónán belül zajló eventbe (12:27-nél), ahol is 40 játékos harcol a Tequatl the Sunless nevű élőholt sárkány ellen, aki ennek a mocsaras területnek az ura.

A sárkány legyőzéséhez összehangolt csapatmunkára van szükség, bár a videó során elmondják, hogy Tequatl még a kisebb sárkányok egyike, Zaitan nála sokkal nagyobb lesz. A bemutatóban láthatjuk, hogy meglehetősen sok alfeladatot kell a csapatnak teljesítenie a sikerhez.

Például a Boss által megidézett lényektől megvédeni a felállított ágyúkat, melyekkel a békához hasonlító NPC-k segítségével tudják mások - vagy mi - messziről gyengíteni a sárkányt. Vagy éppen azoknak az indáknak az elpusztítása, melyekkel a Boss lebénítja a közelében tartózkodó karaktereket.

A harc végén mindenki odagyűlik a megjelenő kincsesládához, ahol kivehetik részüket a zsákmányból.

Azóta történt