Hirdetés

Guitar Hero World Tour bemutató és verseny

HirdetésBandázz össze két barátoddal/barátnőddel és szállj ringbe az értékes nyereményekért az Activision és a BSC Kft közreműködésével megrendezésre kerülő Guitar Hero World Tour versenyen a Saturn Budában 2008. december 19-én!

Az áruházban felállított Guitar Hero World Tour színpadon egész nap lehetőséged lesz kipróbálni magad, de jól vigyázz, a siker utáni vágy a versenytársaidat is a helyszínre csalogathatja.

Háromfős csapatok jelentkezését várjuk a ghwt@bsc.hu e-mail címen, (a határidő 2008. december 17.) vagy a helyszínen a hostesseknél.

A bandában lennie kell egy dobosnak, egy gitárosnak és egy énekesnek. A szakmai zsűri értékeli a játékban elért pontszámokat, a színpadon nyújtott koreográfiát és persze a zenekar megjelenését. A Beatles korában még elment az öltöny és a nyakkendő, de Neked nem kell ilyen korlátok közé szorítanod magad. Énektudásod hiányosságát feledtesd botrányos kinézeteddel és előadásmódoddal!

Érdemes benevezni a versenyre, mivel a buli mellett értékes nyeremények várják a bátor fellépőket!

Az első helyezett trió mindhárom tagja gazdagabb lesz egy brutális Guitar Hero World Tour Super Bundle szettel, melyben a játékszoftveren kívül, a mikrofon, a gitár és egy komplett dobfelszerelés is megtalálható.

Alakíts bandát!
Csak gitározni, vagy dobolni tudsz? Hiányzik egy énekes? Vagy te lennél az, aki szívesen dalolna? Keress társakat, alakítsatok bandát - külön topikot indítottunk, ahol megteheted:
GUITAR HERO WT VERSENY

A második helyezett csapatnak sem lesz oka búslakodni, mivel az ő nyereményük három darab Guitar Hero World Tour Guitar Bundle lesz, amely tartalmazza a játékszoftvert és egy gitárt.
A harmadik helyezett banda nyereménye egy-egy Guitar Hero World Tour játékszoftver lesz.

Minden fellépő csapat Guitar Hero World Tour pólót kap ajándékba!

Hirdetés

  • Kapcsolódó cégek:

Azóta történt