Guild Wars 2 visszaszámlálás

A célegyenesbe fordultak a srácok az ArenaNetnél - már két hét sincs vissza a piac legjobban várt játéka címet aktuálisan birtokló Guild Wars 2 megjelenéséig.

Ennek örömére egyre több konkrétum lát napvilágot a játékot illetően. Közzétették az induláskor választható szerverek listáját, ennek érdekessége, hogy EU oldalon a már megszokott német és francia (és természetesen angol) nyelvű szerverek mellett feltűnt egy spanyol is.
Lesz újabb stressz teszt, PST időzóna szerint 15-én déltől délután négyig (ez felénk este kilenctől éjjel egy óráig terjedő időszak), de az előzőhöz hasonlóan szintén a játékot előre megrendelők/vevők élhetnek csak vele, ők viszont legalább tovább játszhatnak az előző alkalommal létrehozott karaktereikkel. Az ArenaNet tájékoztatása szerint előfordulhatnak problémák a játékkal, mert a teszt alatt is dolgozni fognak rajta, emiatt a teszt ideje alatt tapasztalt esetleges hibák a teszt sajátos körülményei miatt nem mérvadóak, a játék megjelenési állapotánál sem lesznek feltétlenül reprodukálhatóak.
Eladási oldalon is utolsó rohamra indultak a sales-es fiúk, újra elsorolva az előrendelés előnyeit:
* Elővétel esetén 3napos headstart - már augusztus 25-én bejelentkezhetünk a játékba, és elkezdhetjük kalandjainkat Tyria földjén. Ide kívánkozik még, hogy az ArenaNet annak érdekében, hogy az indulásként megjelölt időpontot (a 3 napos headstartnál ez PST szerint augusztus 25. éjfél) biztosan tartani tudja, már három órával a hivatalos headstart előtt fellövi a szervereket. Játszani ugyan nem biztos, hogy lehet is ezalatt, de állítólag a karaktereink nevét már le lehet foglalni. Attól függően, hogy melyik verzió kedves a szívünknek, különböző játékbéli tárgyakra is szert tehetünk. A teljes listát >>itt<< találjátok.
* Előrendelés esetén a headstart csak 1 napos, és 27-én éjfélkor indul, szintén PST szerint. A hozzá kapott kódokat már be lehet regisztrálni a játék oldalán.
* A már regisztrált kulccsal rendelkező játékosok a klienst is letölthetik.
Természetesen a visszaszámláló is felkerült a Guild Wars 2 hivatalos oldalára.

Azóta történt

Előzmények