Guild Wars 2: Bemutatkozik az Elementalist

A koreai NCsoft által kiadott Guild Wars című MMORPG már bebizonyította, hogy egy játék akkor is lehet sikeres, ha nem kell havonta/kéthavonta fizetni érte. A játék idén ünnepli az ötödik születésnapját, idáig nem kevesebb, mint négy kiegészítő érkezett hozzá, majd 2007-ben bejelentették a folytatás elkészítésének megkezdését.

A Guild Wars 2 szintén havidíjmentes lesz, tehát a játék megvásárlása után ingyenesen játszhatunk majd vele, fizetni pusztán csak a későbbi kiegészítőkért kell. A legújabb információk szerint a játék megjelenése 2011-ben várható. Még 2009. végére ígértek egy publikus béta tesztet, de ez elmaradt.

Most azonban megtört a jég, újabb képek és bemutató videók érkeztek a játék Elementalist kasztjáról, akik elsősorban az elemek manipulálásán alapuló varázslatokat használnak. Az információk szerint mostantól folyamatosan fognak érkezni az újabb bemutató videók és képek a játékról, így természetesen ezekről folyamatosan tájékoztatunk majd benneteket. A most megjelent képeket megtekinthetitek az alábbi galériában:

Guild Wars 2: Bemutatkozik az Elementalist

Az alább megtekinthető videó az Elementalist képességeiből nyújt egy kis előzetest, valamint egy kis érdekesség gyanánt betettem a Guild Wars 2 eddig kijött két hivatalos trailer-jét is, magyar nyelven feliratozva, így aki nem ért angolul, az is bátran nézze meg. Jó szórakozást.

Azóta történt

Előzmények