Gametrailers TV: Új infók a jelen és közeljövő nagy játékairól!

A Gametrailers TV legújabb adásában exkluzív újdonságokat láthatunk. Sorrendben haladva először Frank Pearce, a Blizzard társalapítója beszél a StarCraft II: Wings of Liberty-ről, melynek a méretéről fogalmat adhat az a tény, miszerint - Frank elmondása szerint - csak maga a Terran kampány nagyobb lesz, mint a teljes első rész volt. Ezt követően a Battlefield: Bad Company 2-ről esik szó, amit a Gametrailers stábja 9.1 pontra értékelt.

A második részben a Transformers: War for Cybertron-ról beszél a játék igazgatója, Matt Tieger. A játékban két egyszemélyes kampány lesz, de nem választhatunk a játék kezdetekor, hogy melyiket akarjuk végigvinni, ugyanis az álcák hadjárata az autobotok kampányának az előzménye. Tehát először Megatron-nak kell segítenünk, utána pedig Optimus-t kell eljuttatni a Fővezérré történő kinevezéséig - ugyanis a kampány kezdetekor még nem az. Az epizód végén a Puzzle Quest II-ről is ejtenek pár szót. A harmadik epizódban először a Transformers: War for Cybertron többjátékos módjáról esik szó, majd ezt követően a Mafia II-ből tekinthetünk meg egy exkluzív előzetest.

A legérdekesebb azonban kétségtelenül az utolsó rész, ebben ugyanis elsőként tekinthetjük meg a Mass Effect 2-höz ingyenes DLC formájában érkező Hammerhead Tankot akció közben. Ray Muzyka és Greg Zeschuk, a BioWare alapítói beszélnek az új járműről és a hozzá kapcsolódó új küldetésekről. Utána megtekinthetjük a csak PS3-ra érkező Socom 4 bemutatkozó videóját, majd a Dragon Age: Origins-hez érkező Awakening is szóba kerül.

Jó szórakozást a videóhoz!

Megjegyzés: Akinek esetleg nem adja le a beágyazott videót, az megtekintheti HD-ben itt!