2019. szeptember 23., hétfő

Gyorskeresés

GTA V - Los Angeles és több játszható karakter?

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: GAMEPOD.hu

Már elindultak a pletykák a GTA V kapcsán, az első helyen ezek közül a helyszín szerepel.

Hirdetés

Egy GTA rész kapcsán általában az egyik, ha nem a legfontosabb kérdés a helyszín és annak nagysága. Az ötödik rész kapcsán már többször elhangzott lehetséges helyszínként Los Angeles, amit a Kotaku informátora megerősített. A természetesen a neve elhallgatását kérő informátor úgy véli, hogy a GTA következő része Los Angelesben fog játszódni.

Azt nem tudtuk meg, hogy valóban Los Angeles lesz-e a helyszín vagy ahogy az a sorozat eddigi részeiben szokás volt csak az alapján felépített kitalált várost kapunk. Bár a rajongók számára ez feltehetőleg mindegy is, a lényeg, hogy jó nagy legyen.

Másik érdekesség a fő karakterrel kapcsolatos, vagy inkább karakterekkel, ugyanis a pletyka szerint az új részben már több játszható karaktert kapunk. Sajnos ezt sem tisztázták pontosan, hogy milyen formában, vagyis, hogy a játék során egyes küldetések alatt más karaktereket irányíthatunk vagy egy bizonyos karakter történetével végezve egy másik személy bőrébe bújva folytatjuk a játékot, esetleg már az elején választás elé állítanak minket, és a játék akár több karakterrel is végigjátszható lesz, más-más szemszögekből.

Tehát az új pletykák megannyi kérdést vetnek fel, amikre remélhetőleg a jövőhét folyamán válaszokat is kapunk.

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.