GTA V - Los Angeles és több játszható karakter?

Hirdetés

Egy GTA rész kapcsán általában az egyik, ha nem a legfontosabb kérdés a helyszín és annak nagysága. Az ötödik rész kapcsán már többször elhangzott lehetséges helyszínként Los Angeles, amit a Kotaku informátora megerősített. A természetesen a neve elhallgatását kérő informátor úgy véli, hogy a GTA következő része Los Angelesben fog játszódni.

Azt nem tudtuk meg, hogy valóban Los Angeles lesz-e a helyszín vagy ahogy az a sorozat eddigi részeiben szokás volt csak az alapján felépített kitalált várost kapunk. Bár a rajongók számára ez feltehetőleg mindegy is, a lényeg, hogy jó nagy legyen.

Másik érdekesség a fő karakterrel kapcsolatos, vagy inkább karakterekkel, ugyanis a pletyka szerint az új részben már több játszható karaktert kapunk. Sajnos ezt sem tisztázták pontosan, hogy milyen formában, vagyis, hogy a játék során egyes küldetések alatt más karaktereket irányíthatunk vagy egy bizonyos karakter történetével végezve egy másik személy bőrébe bújva folytatjuk a játékot, esetleg már az elején választás elé állítanak minket, és a játék akár több karakterrel is végigjátszható lesz, más-más szemszögekből.

Tehát az új pletykák megannyi kérdést vetnek fel, amikre remélhetőleg a jövőhét folyamán válaszokat is kapunk.

Hirdetés

 • Kapcsolódó cégek:

Azóta történt

 • GTA V és Eight Days házasság

  Az évekkel ezelőtt leállított PS3 exkluzív Eight Days néhány videóját láthatjátok, aminek a fejlesztői azóta a GTA V-öt gyúrják.

 • GTA Vice City és San Andreas iOS-re?

  A Rockstar szerint kihívást jelent, de nem lehetetlen, hogy a két GTA játék is megjelenjen iOS-re.

 • San Andreas vs. GTA V

  Egy lelkes rajongó egymásmellé rakta a két játékot, és egy remek trailert készített.

 • GTA V - térképek

  Kiszivárgott néhány kép a GTA V térképéről, legalábbis elég valószínű, hogy abból valók.

Előzmények