GTA 5: Friss információk

Nemrég számoltunk be róla itt a Gamepodon, hogy a Rockstar hivatalosan bejelentette, miszerint a GTA 5 című játék megjelenése valamikor 2013. tavaszán várható, egyelőre csak konzolokra. A tegnapi napon fény derült pár egyéb információra is a játékkal kapcsolatban, ugyanis kiszivárgott pár kép, melyeken az előrendelői ajándékok, valamint új helyszínek láthatóak. Emellett egy vadonatúj művészi rajz is készült, melyet nagy felbontásban is megtekinthettek, ha rákattintotok az alábbi képre:

A VG247 oldal cikkében tekinthetitek meg a kikerült felvételeket, melyek közül páron egy előrendelői ajándéknak titulált, leginkább a régi dianézegetőre hasonlító eszköz szerepel, valamint a GTA 5 című játék helyszíneit bemutató képeket is közzé tettek. Tisztán kivehetők rajtuk a Grapeseed, Zancudo River, Del Perro Pier, Vespucci Canals és Vinewood Falls helységnevek.

A GTA 5 című játék megjelenése a korábban közölt információk szerint 2013. tavaszán várható, egyelőre csak PlayStation 3 és XBOX360 konzolokra. Később valószínűleg lesz PC verzió is, de nem tudni, mikor.

Azóta történt

Előzmények