Graven - Elindult a korai hozzáférés

A retró stílulsú FPS PC mellett konzolokra is érkezik, azonban az early access verzió egyelőre csak előbbin érhető el.

A 1C Entertainment és a 3D Realms örömmel jelenti be, hogy a Slipgate Ironworks fejlesztésében készülő dark-fantasy akció-kaland FPS, a GRAVEN már elérhető korai hozzáférésben a Steam, GOG, Epic Games Store kínálatában. A GRAVEN teljes verziója várhatóan 2022-ben fog megjelenni PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X-re, Nintendo Switch-re és PC-re.

A korai hozzáférés az elsővel veszi kezdetét a három tervezett régióból: Cruxfirth, egy rothadó mocsárváros, ami egy halálban vagy őrületben végződő járványtól szenved. A klasszikus lövöldözős címekből, lebilincselő szimulátorokból és akció-szerepjátékokból egyaránt merítő GRAVEN felfedezésre és kreativitásra ösztönöz, számos móddal fejtörői és összecsapásai megoldására. Idővel a pap nem fog egyedül menetelni: a GRAVEN később osztott képernyős és legfeljebb 4 fős internetes többjátékos módot is tartalmazni fog.

„A 3D Realms számára a korai hozzáférés elengedhetetlen annak érdekében, hogy a lehető legjobb játékot készítsük az olyan klasszikusok rajongóinak, mint a Hexen” mondta Frederik Schreiber, a 3D Realms alelnöke és a GRAVEN kreatív igazgatója.

„A GRAVEN demójának fogadtatása a Steam Game Festival alkalmával lehengerlő volt, és korai hozzáférés pedig még több mélységet a Cruxfirthnek.”