Gran Turismo 5: Yamauchi a törésről

Kazunori Yamauchi nemrégiben elárulta, hogy most már tényleg nem kell sokat várniuk a játékosoknak arra, hogy a törésmodell végre helyet kapjon a Gran Turismo-ban - mondta egy interjújában.

"Nagyon, nagyon be szeretnénk vezetni a járművek törését. Rengeteget tárgyaltunk a gyártókkal, és bár elsőre nem tetszett nekik az ötlet, most már lassacskán beleegyeznek. Még mindig vannak néhányan, akiket meg kell győznünk, de sikerülni fog. Számítani lehet tehát a törés bevezetésére a közeljövőben: nagyon-nagyon hamar."

Úgy tűnik tehát, hogy végre sikerülhet kiküszöbölni a hátrányát a hatalmas autópalettának, és a teljes felhozatalra rá lehet majd húzni a törésmodellt. A Polyphony Digital főnöke egyébként azt is elmondta, hogy a PlayStation Network-ön keresztül a Gran Turismo 5 "Prologue", és természetesen maga az ötödik rész is folyamatosan bővülni fog különböző letöltésekkel, és Yamauchi ebben látja a sorozat jövőjét. Könnyen megtörténhet az is, hogy egy szép napon a törés is elérhetővé válik majd ilyen módon a Prologue-ban - minden esetre már annak is örülnénk, ha a végleges ötödik részben végre helyet kapna.