Gran Turismo 5 - videó, képek, infók

Meglehetősen hideg napunk volt, picit a Gamepod is gyengélkedett, de ezt gondolom a nap közben ti is tapasztaltátok. Annak érdekében, hogy feldobjuk a napot egy Gran Turismo 5 összeállítással készültünk. Van itt videó, képek és néhány új információ. Kezdjük talán az utóbbiakkal.

Yamauchi mester egy nyilatkozatában arról beszélt, hogy játékukban ezúttal könnyebb lesz vezetni. Mivel japánul nyilatkozott így több helyen arra tippelnek, hogy ez valószínűleg csak egy félrefordítás, ugyanis az nem lehet, hogy a Gran Turismo 5-ben feláldozzák a népszerűség oltárán a szimulációt.

Másik információ, hogy az Amazon szerint Európába és Amerikába is jövő év március 31. napján érkezik a játék. Természetesen ez bőven a pletyka műfajába tartozik, hiszen erről még hivatalos forrásból nem érkezett információ. Ettől függetlenül jó lenne.

A képeken ezúttal a játék töréseit tekinthetjük meg, bár túl sokat nem mutatnak, így nem állapítható meg, hogy a Forza 3-hoz képest milyen, talán majd egy későbbi videóból erre is fény derül.

Képekért katt ide!

Azóta történt

Előzmények