Gotham Knights - Csak újgenerációs konzolokra érkezik?

Hivatalosan PS4-re és Xbox One-ra is bejelentették a programot, azonban a tajvani korhatár-besorolás oldalán már nem láthatóak azok a verziók.

A WB Games 2020. végén jelentette be a Gotham Knights című játékot, amely egy akció-RPG-nek készül solo és kooperatív módokkal PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re. Idén tavasszal megkaptuk a megjelenés napját, miszerint október 25-én érkezik a végső változat, azonban lehetséges, hogy két régebbi platformra mégsem kapjuk meg a programot. A tajvani korhatár-besorolás oldala (és úgy általánosságban a hasonló oldalak) már többször lebuktattak egy-egy játékot, így érdemes lehet odafigyelni arra, hogy rövid ideig a játék adatlapján kizárólag a PlayStation 5 és Xbox Series X/S verziók voltak láthatóak. (Az oldalt azóta eltávolították)

Egy korábbi gameplay bemutató

Egyelőre nem tudjuk, hogy a fejlesztők mit terveznek a játék két régebbi változatával, de remélhetőleg hamarosan kiderül, hogy valóban csak újgenerációs konzolokra érkezik-e a program.