God of War 3 - ingame videók

God of War III - INGAME videók!

Hamarosan megjelenő kedvenc játékomból ( melynek besorolása, erős  ! ) érkezett néhány új videó! Néhány újranézés után is lenyűgöz, mennyi változáson esett keresztül Kratos, technológiai és brutalitás szempontból az emlékezetes 2007 óta.
Elképesztő teljesítményt mozgat meg a PS3, amit a történelmi sorozat befejező darabja minden bizonnyal meg is ragad. Természetesen ezt ki is használja a SONY..

El is szántam magam egy megjelenés előtti PS3 vásárlásra, lehet, hogy a fentebb feszítő dobozt hozza a Jézuska március 19-re?! Az asszonyt már fűzöm az első rész óta, szóval van esélyem (csak nem sok)! Szeretném bemutatni nektek azt a néhány részletes, ingame videót, ami arra sarkall, hogy beszerezzek egy példányt a történet befejezéséből, a játékból melynek csak a gametrailers-en több mint 14millió! nézője volt:

 

 


A videó a képre kattintva indul!

 


A videó a képre kattintva indul!

 

Ajánlom mindenkinek megtekintésre ezt az egykét fan levonót is, amit nekem is be kell szereznem valahogy még időben, nehogy karcolódjon a multimédiás központ!

 

Ha valaki szívesen nézne még hasonló látványorgiákat a játékból, nézzen be a hivatalos DEMO összeollózott néhány percébe. Van lehetőség 720p-ben is megcsodálni a darálást és nincs alábeszélő, NDK kazettás narrátor sem!

Mindezeket elnézve elképzelhetőnek találom, hogy akár pixar minőségű animációs filmet is valós időben számoltathatunk otthoni hardvereinkkel és számunkra kedvező befejezést választhatunk vagy játszhatnánk végig a kedvenc műsorunkból. Sajnos azonban ezt a hihetetlen munkát még manapság sem sok fejlesztő vállalja, így történhet, hogy a legerősebb hardver is kiaknázatlanul marad és mindenki Joshit, Máónikát és társait nézi esténként..

Forrás:

www.godofwar3.huVistaboyPS2 játékok pc-nElső benyomásokTörténelmi visszatekintés GoW 1-2Egy srác a youtube-ról, aki végigvitte a gow3-at l