Get Even - a következő generációs FPS

A Get Even egy új felfogásban készülő FPS játék lesz, ami előreláthatólag 2015-ben jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. A Farm 51 nevű lengyel csapat fejleszti, akiktől legutóbb a Painkiller: Hell & Damnation és a Deadfall Adventures érkezett. Egyik játék sem aratott osztatlan sikert.

A Get Even a fejlesztők elmondása szerint nem kívánja felvenni a versenyt a Call of Duty és a Battlefield sorozatokkal, e helyett inkább más megközelítést alkalmaznak. A single és multiplayer elemeket szeretnék kombinálni, ami annyit tesz, hogy a történet alapú kampány során az ellenfelek lényegében valós játékosok is lehetnek a mesterséges intelligencia helyett. Érdekes elképzelés, kíváncsian várjuk, hogy ez miképpen fog működni a gyakorlatban.

A történet két szálon fog futni, amik időnként összefonódnak, ráadásképpen pedig az általunk választott útvonal kihatással lesz karakterünk személyiségére. A játékban a történeti szálak mellett a stílusok is keveredni fognak, főképpen a horror és thriller elemek.

Apró újdonság, hogy fegyvereinkhez okostelefont csatlakoztathatunk (természetesen csak játékon belül), ami többek között a sarkokon történő tűzharc lesz könnyebb.

Azóta történt

Előzmények