2018. december 12., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Xbox360 rovat

Gears of War 3: Horde Command DLC Pack videó

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: CVG.com

Nemrég jelent meg a Gears of War 3 DLC csomagja, így a Microsoft egy látványos videóval igyekszik rá felhívni vásárlói figyelmét.

A Microsoft kiadott egy új videót, melyben a Gears of War 3 című játékhoz nemrég megjelent Horde Command DLC Pack újdonságait foglalják össze, látványos jelenetekkel tarkítva. A kiegészítő három új pályát, két új fegyver skint, három új játszható karaktert, új Horda erődítmény fejlesztéseket, valamint 250 Gamerscore értékű achievementet tartalmaz.

Hirdetés

A Gears of War 3: Horde Command DLC Pack megvásárolható 800 MS Pontért, valamint automatikusan feltelepül azok számára ingyen, akik korábban már megvásárolták a Gears of War 3 Season Pass csomagot.

Az Epic ugyanakkor azt is bejelentette, hogy november 24-én (Hálaadás Napja Amerikában) ingyenesen letölthető új multiplayer pályákat fognak kiadni. A Versus Booster Map Pack DLC öt pályát fog tartalmazni, melyből kettő a Gears of War 1-ből származik (Egyikük valószínűleg a Bullet Marsh átalakított változata lesz). Az új pályák nevei pedig: Clocktower, Swamp, Azura, Rustlung és Blood Drive.

A fent említett pályák közül az utolsó három ugyanaz lesz, amit már a fizetős Horde Command DLC Pack is tartalmaz, így azok, akik már megvásárolták azt, most húzhatják a szájukat, ugyanis 800 MS Pontot fizettek olyasmiért, aminek nagy része hamarosan ingyenesen elérhetővé fog válni.

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.