Gearbox: hamarosan beszélünk az új Duke játékról

A Duke Nukem Forever megjelent, és amilyen lassan érkezett, olyan gyorsan tűnt el a listákról. Nem tudta azt nyújtani amit a játékosok elvártak tőle, a hosszú várakozás így hiábavalónak tűnhet. Ennek ellenére nincs ok az aggodalomra, Duke igazi visszatérése még várat magára. A Gearbox ugyanis kész elkészíteni egy újabb Duke játékot - miért is ne tennék, a név azért még mindig jól eladható, és sokak fantáziáját megmozgatja - amiről készek a közeljövőben több információt is elmondani.

Randy Pitchford elmondta, hogy sokan szeretik a Forevert és sokan egyenesen utálják, tehát egy igazán megosztó játékról van szó. Ennek ellenére folyamatosan dolgoznak a javításokon, és a DLC csomagokon. De azt is elmondta, hogy mindenki tisztában lehet azzal, hogy nem azért szerezték meg a jogokat, hogy kizárólag a Forevert befejezzék. Igen, lesz következő Duke Nukem játék, ezt maga Randy Pitchford erősítette meg, mint ahogy azt is, hogy hamarosan beszélni fognak róla.

Várjuk a hivatalos bejelentést, és az első látnivalókat. Kíváncsiak vagyunk mit tudnak kihozni Duke-ból, ha teljesen az elejétől kezdhetik a munkát.

Azóta történt

Előzmények