GC 2015 - Képeken a Tony Hawk's Pro Skater 5

A rajongóknak biztosan nem kell bemutatni a Tony Hawk szériát, amelynek utolsó része mobiltelefonokra jelent meg Tony Hawk's Shred Session címen. Összességében elmondható, hogy a sorozat az elmúlt évek alatt egyre jobban vesztette el a dicsfényét, hogy a helyét olyan alkotások vegyék át, mint a Skate széria.

Tavaly év végén maga a névadó Tony Hawk jelentette be, hogy egy új játékon dolgoznak, valamint korábban egy Instagram fotónak köszönhetően már idő előtt lebukott az új rész, amelyet később hivatalosan is bejelentettek. A héten futó Gamescomnak köszönhetően most néhány új kép is érkezett a játékból.

A fejlesztést az a Robomodo végzi, akiknek anno a Pro Skater HD-t is köszönhettük, de a rajongók legnagyobb bánatára a PC-s játékosok ezúttal kimaradnak a mókából. Az új Tony Hawk játék PlayStation 4-re, és Xbox One-ra szeptember 29-től lesz kapható, míg az Xbox 360, és PlayStation 3 kiadásokra november 10-ig kell várni.

Azóta történt

Előzmények

  • Tony Hawk's Pro Skater 5 előzetes

    Másfél évtizeddel a negyedik Pro Skater után érkezik a legújabb, Tony Hawk nevével fémjelzett gördeszkás sportjáték, amely számos módot, élethű grafikát és játszható legendát felvonultat.