Gamescom 2014: Driveclub trailer

A Driveclub minden porcikája a csapatjátékról szól: mindenki azért küzd majd, hogy közös élményeket szerezzen, nem lesznek a szó szoros értelmében vett győztesek vagy vesztesek, csak játékosok mindenek felett. Felépíthetjük a saját klubunkat, megoszthatjuk a begyűjthető jutalmakat, kihívhatjuk a rivális csapat résztvevőit: hogy mit teszünk az idén októberben debütáló autós játékban, csak rajtunk áll.

A Sony kiadásában készülő, és az Evolution Studios által létrehozott játéknak már egy éve meg kellett volna jelennie, azonban a fejlesztők akkor úgy döntöttek, időt kérnek a kiadótól, hogy még tökéletesebbre csiszolhassák a játékélményt. Az eredményt mindenki megnézheti majd októberben: a program egy speciális üzleti modellel debütál, PlayStation Plus tulajdonosok számára pedig korlátozásokkal ugyan, de díjtalanul elérhető lesz.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Azóta történt

Előzmények

  • Gamescom 2014: Until Dawn

    Az eredetileg PlayStation 3-ra bejelentett horror játék végül a PlayStation 4-re debütál majd, a géphez méltó grafikával és körítéssel.

  • Gamescom 2014: Diablo 3 Ultimate Evil Edition

    A Diablo 3 konzolokra szánt változata igazi aktuális generációs élmény lesz, derült ki a cég által a Gamescomra kivitt videóból.

  • Gamescom 2014: Bloodborne

    A Dark Souls sorozat készítőinek új játéka kizárólag PlayStation 4-re debütál majd, a sötét hangulat és az izzasztó nehézség pedig látatlanban is garantált.

  • Gamescom 2014: The Order 1886 játékmenet videó

    Takaréklángon égetik a The Order 1886-ot a Sonynál, a tegnapi konferencián nem is mutattak videót róla, külön debütáltatták a showtól.