Gamepod változások

Nézzük tehát, hogy milyen változásokat is tapasztalhattok. Először is módosult a hír és cikk felvitelének menete amiről itt olvashattok bővebben, ezt tanulmányozzátok át alaposan ha írni szeretnétek.

Kinézetben történt változásoknál elsőként a hírek kiemelése tűnhet fel, ide a fontosabb, érdekesebb hírek fognak kerülni, amik feltehetőleg több olvasónkat is érintenek és érdekelnek. Ezzel átláthatóbb és egyben szebb is lett az oldal, valamint kisebb az esélye, hogy bármilyen lényegesebb információról, képről, videóról lemaradtok.

Második komoly változás a "Ti írtátok" box a hírek között, ide kerülnek a Ti általatok beküldött írások, tesztek, amiket ha úgy ítélünk meg ki fogunk emelni. Lényeges, hogy ide bármilyen játékkal kapcsolatos információt leírhattok, tehát nem csak aktuális témákról, hírekről lehet írni, hanem nyugodtan használjátok akár "játéknaplóként", ami azt jelenti, hogy egy játékkal kapcsolatos élményeteket, vagy egy játékban tett felfedezéseteket is bátran leírhatjátok, akár kis terjedelemben is. A rovatnak természetesen hamarosan elkészül az archívum része is, ahol visszaolvashatjátok a régi írásokat, teszteket. Reméljük, minél többen kedvet kaptok és megosztjátok velünk a játékokkal kapcsolatos gondolataitokat, észrevételeiteket. Annak érdekében, hogy kedvet csináljunk az új lehetőség kihasználásához a legaktívabb olvasók között kisorsolunk néhány apróságot.

Harmadik változás az oldalon, amit már szintén egy ideje láthattok a "videotesztek" rovat, meglepő módon a videoteszteket gyűjtjük ide. Aki esetleg úgy érzi, hogy szívesen készítene hasonló bemutatókat, teszteket nyugodtan vegye fel velem a kapcsolatot, és megbeszéljük a részleteket.

Végezetül pedig csak annyit tennék még hozzá, hogy az oldal elsődleges célja egy összetartó, egymást segítő közösség létrehozása, ahol megférnek a konzolos és PC-s játékosok is egymás mellett.

További kellemes böngészést kíván nektek:

a Gamepod csapata