Friss trailert kapott a Persona 5 - The Royal (PS4)

Két évvel ezelőtt több millió rajongó szívét rabolták el a Phantom Thieves tagjai világszerte, most pedig készen állnak diadalmas visszatérésükre a Persona 5 Royal keretében. A Tokióban megrendezett Persona Super Live P-Sound Street 2019 koncert során felfedett játék számos új karakterrel és funkcióval bővíti ki a Persona 5 páratlan világát, valamint nyújt mélyebb betekintést a rejtélyes – és hihetetlenül stílusos – Phantom Thieves tagjainak életébe, köztük megpróbáltatásaikba és gyötrelmeikbe. A Persona 5 Royal-ban a játékosok ráadásul átélhetik Shujin Academy eddig sosem látott, vadonatúj harmadik szemeszterét is!

A legfrissebb információk szerint a kizárólag PlayStation 4-re készülő Persona 5 The Royale valamikor 2020-ban jelenik meg.

Előzmények

  • Bemutatkozott a Persona 5 - The Royal (PS4)

    PlayStation 4-re készül az Atlus új projektje, amelynek egyik főszereplője egy eddig még nem látott vörös hajú lány lesz.

  • Készül a Persona 5 R

    Egyelőre nem tudjuk, hogy az 5. rész kibővített változatát kapjuk meg, vagy esetleg egy folytatással/mellékszállal készülnek a fejlesztők.