Friss előzetest kapott az utolsó Resident Evil mozifilm

Az elmúlt években nem láthattunk túl sok élvezetes videojáték adaptációt a mozikban, bár az utóbbi időkben már egyre javuló tendenciát láthattunk. Az év végén érkező Assassin's Creedben még sokan reménykednek, de jövőre is kapunk új filmet a Resident Evil: The Final Chapter személyében. A hosszú szériát lezáró epizódból már láthattunk egy trailert, most azonban egy új előzetessel próbálják meg a készítők felcsigázni a rajongókat.

A kaptár sorozat legutolsó része 2017. januárjában kerül a mozikba Észak-Amerikában, vélhetőleg itthon is ekkor láthatjuk majd a filmet.

Előzmények

  • Resident Evil: Vendetta - Előzetest kapott az új CGI film

    A Milla Jovovich féle mozis széria záróepizódja mellé jövőre egy új animációs filmet is kapunk, ehhez érkezett meg az első trailer.

  • Resident Evil 4 Remaster teszt

    A Capcom Resident Evil-felújítási hulláma kezd lecsendesülni, a nyár végére megérkezett a 2005-ös Resident Evil 4 konzolokra szánt verziója.

  • Resident Evil 5 Remaster teszt

    Bambusznád, majomkenyerfa, kókuszdió, szavannák, fekete nők, Afrika. A Resident Evil 5 része erre a kontinensre kalauzol minket a Capcom közreműködésével.

  • Resident Evil: Revelation 2 (PS Vita)

    A zombik sosem látott népszerűségnek örvendenek napjainkban, nem véletlen, hogy a Sony elhanyagolt kézikonzoljára Vitara is ellátogatott a Resident Evil: Revelations 2.