Friss előzetest kapott a Total War: Warhammer III

A széria új felvonása PC-re érkezik, de pontos dátumot még nem kaptunk.

Kislev Királysága, avagy a Jégkirálynő Birodalma a legészakibb emberi civilizáció otthona az Óvilágban. Egy nagyhatalmú és háború vezérelte nemzet, melynek lakói farkaskeménységű, magabiztos és bátor harcosok, akik eltökéltek védik hazájukat.

Tzarina Katarin
Tzarina Katarin Bokha, Kislev Jégkirálynője a valaha élt egyik legerősebb Jégboszorkány. Veleszületett varázseleje mellett hatékony közelharci képességeire hagyatkozik, amit mágikus kardja, a Frostfang fokoz tovább, mellyel még a legdurvább fenevadakat is képes egyetlen vágással ledönteni.

„Már mielőtt meglátod érezni fogod az auráját. Leheleted láthatóvá válik, és csípős fagy kezd terjedni a levegőben, majd megjelenik…könyörületes…királyi…gyönyörű…halálos.” Boyar Drulz

Játékstílus
Több évszázadnyi brutális háborúskodás és felfoghatatlan áldozatok után, a kislevi seregek sokoldalú háborús gépezetté fejlődtek. Kiválóak az ellenséges egységek becsalogatásában annak reményében, hogy megtörjék összetartásukat és erejüket, majd szétzúzzák őket egy végső, pusztító összecsapásban, ahol hibrid rakétás gyalogságuk sziklaszilárd falként áll majd, míg lovasságuk pörölyként csap le az ellenségre. Halálos varázstudományukkal irányítják a harcteret és hangsúlyozzák ki erősségeiket.

A Jég és Vihar Tanai
A Jégboszorkányok és Kislev Fagyleányai két varázstant forgatnak: a Jeget és a Vihart. Az első egy nyers, gyilkos erősségű fagy, ami fegyverként használható a talaj megfagyasztásától az ellenfelek földhöz szögezéséhez, a halálos jéglándzsákig. A második az időjárást felett veszi át az irányítást, és olyan téli hatásokra fekteti a hangsúlyt, mint a vad hőviharok csatatérre idézésének képessége.