Friss előzetest kapott a Project CARS 3

A legutóbb bemutatott játékmenet videó után a készítők egy újabb trailerrel készültek.

A BANDAI NAMCO Entertainment Europe és a Slightly Mad Studios a minap egy új Project CARS 3előzetest adott ki „What Drives You” címen, ami betekintést ad abba, hogy a játékosok miként válhatnak majd hétvégi versenyzőből legendás pilótává, mérkőzhetnek meg új kocsikért, valamint fejleszthetik és szabhatják személyre járműveiket és avatárjukat egyaránt.

Az augusztus 28-án érkező Project CARS 3 tartalmazni fog minden a rajongók által elvárt autentikus autósport és verseny tartalmat, köztük a sorozat történetének legtöbb autóját, új pályákat (mint a Brazil Nagydíjnak otthont adó Interlagos és Tuscany útjai), plusz egy izgalmas, teljes értékű karrier módot, mely során a játékosok hétvégi versenyzőből legendás pilótává válhatnak. Emellett a sorozatban első alkalommal autentikus kocsifejlesztések, testreszabás, valamint a járművekhez és pilótákhoz egyaránt személyreszabási opciók is elérhetők lesznek, az újoncokat pedig feljavított kisegítő lehetőségek vezetik majd be az autósport izgalmas világába.

Azóta történt

  • Project Cars 3 teszt

    Teljesen új stílussal tér vissza a Slightly Mad Studios autós játéka, ám a szimulátorozás világától eltávolodva is zseniális játékélményt tud összehozni.