Hirdetés

Friss előzetest kapott a Catherine: Full Body (PS4)

Hirdetés

Állítólag szörnyű átok sújtja azokat, akik engednek a hűtlenség csábításának. Álmukban egy furcsa birodalomba kerülnek, ahol arra kényszerítik őket, hogy blokkokból álló hatalmas tornyokat másszanak meg, vérszomjas démonokkal a nyomukban, és ha itt meghalnak, akkor a valóságban is életüket vesztik. Ezen a helyen találja magát Vincent is, és csak egyetlen módon kerülheti el sorsát, ha - szó szerint - kimászik ebből a helyzetből. - Röviden erről szól a Catherine: Full Body története, azonban természetesen a valóság jóval bonyolultabb ennél. A 2011-es Catherine kibővített kiadása már elérhető Japánba, idén ősszel pedig nyugaton is megjelenik a játék, amelyhez a minap egy új trailert kaptunk.

  • Egy egészalakos felújítás: A 2011-es Catherine magával ragadó története sosem látott formában tér vissza. A Catherine: Full Body feljavított grafikával és játékmenettel, teljesen új zenékkel, javított többjátékos lehetőségekkel, valamint sok más újdonsággal várja a játékosokat egy csábítóan új csomagban.
  • Szerelmi háromszögből szerelmi kör: Fedezd fel a rejtélyes, amnéziás Rin köré felépülő teljesen új történetszálakat. A tucatnyi új átvezetőn és animált videón keresztül még jobban elmerülhetsz Vincent bonyolult jelenjében és múltjában.
  • Izzasztó fejtörők igény szerint: Még több kihívásra vágysz? A Catherine: Full Body több, mint 500 fejtörőt tartalmaz, vagyis több mint kétszer annyit, mint az eredeti játék. Emellett a Remix mód komplex, összekapcsolt blokkokat ad a már ismerős pályákhoz, melyek meghódításához így új technikákra és stratégiákra lesz szükséged.
  • Nyugi ez nem csalás: Szeretnél csak a történetre koncentrálni? A Safety módban átugorhatod a fejtörőket, és hátradőlve élvezheted Vincent tragikus történetét.
  • Kapcsolódó cégek:

Azóta történt

  • Catherine: Full Body teszt

    A Catherine 2011-ben már megmutatta, hogy videojátékban is lehet a kapcsolatokról és a szexről beszélgetni – a remake pedig most ezt megfejelte egy rakás új bonyodalommal.