Forza Horizon 5 - Már több mint 1 millióan játszanak vele

Nagyon jó rajtot vett az autós versenyjáték széria legújabb része, amely jelenleg kizárólag korai hozzáféréssel játszható.

Alig egy nap múlva végre hivatalosan megjelenik a Forza Horizon 5, azonban akik a prémium kiadást vették meg, (Vagy Game Pass előfizetőként beszerezték a prémium DLC-t) azok már az elmúlt hétvége óta róhatják a köröket Mexikóban. A tesztek alapján remek alkotás lett a játék (Mi is szerettük), így annyira nem volt meglepő, hogy nagyon sokan úgy döntöttek, hogy kipróbálják azt, ennek köszönhetően pedig már a játékosok száma átlépte az 1 milliót. (A Hírességek csarnokában lehet látni a számlálót)

Fontos megjegyezni, hogy jelenleg csak azok számára érhető el a Forza Horizon 5, akik fizettek érte, a Game Pass előfizetők számára csak a holnapi naptól (November 9.) nyílnak meg a kapuk, nyilván ez a szám drasztikusan meg fog emelkedni.

Előzmények

  • Forza Horizon 5 teszt

    Ötödik sebességbe kapcsol az Xbox Game Studios és a Playground Games nyílt világú autós sorozata. A fesztivál ezúttal Mexikóban pörgeti a motorokat és a zenét.