Fortnite - Közeledik Galactus

A Nexus War esemény sorozat záró akkordjára alig néhány nap múlva lesz látható, főszerepben a Marvel világ ismert karakterével.

Lehet szeretni, vagy utálni, az tény, hogy a Fortnite a mai napig milliókat mozgat meg és ezt többek között annak is köszönheti, hogy remekbeszabott időszakos eseméyneket rendeznek meg a játék világában. A jelenlegi, Nexus War-nak elnevezett időszakban a Marvel hősök és gonosztevők kapnak főszerepet (Legutóbb pl.: Venom lett megszerezhető karakter), azonban ez az éra hamarosan véget ér, hiszen az Epic Game bejelentette, hogy közeledik a finálé, ahol nem más bukkan fel, mint Galactus a pusztító.

Mivel a különleges lény egyik ismeretője, hogy világokat pusztít el, így a találgatások szerint esélyes, hogy a tavalyi fekete lyukas eventhez hasonlót kapunk, vagyis talán egy új pálya érkezése várható. A részletek még homályosak, aki kíváncsi az eseményre, annak érdemes december 1. napján, magyar idő szerint 22:00-kor a játékban lennie. (A fejlesztők tanácsa szerint már egy órával korábban ajánlott belépni)