Fortnite Battle Royale - Állítólag az E3-on leleplezik a Nintendo Switch kiadást

A legújabb szóbeszédek szerint a játék támogatni fogja a cross-play-t, vagyis más platform felhasználóival is együtt tudunk majd játszani.

A Fortnite: Battle Royale egy ideje már nem csak PC-n és konzolokon, hanem mobil eszközökön is hódít, de van még egy platform amelyre továbbra sem elérhető. Hónapok óta pletykálják a Nintendo Switch kiadást, de kézzelfogható tényeket továbbra sem kaptunk. Nemrég érkezett néhány újabb szóbeszéd erről a verzióról, ezúttal a LeakyPandy nevű Twitter felhasználó írt keveset a témában. (Ő korábban sikeresen szivárogtatott már Nintendo információkat, de azért néha vakvágányra is futott)

A Nintendo Switch verzió állítólag az E3-on fog felbukkanni, a jelenleg fizetős egyjátékos mód (Save the World) és a Battle Royale mód pedig külön jelenik meg. Utóbbi ezen a platformon is ingyenes lesz, a PVE módhoz pedig exkluzív tartalmakat kapunk. A Battle Royale támogatni fogja a cross-play-t, és semmiben nem különbözik majd a nagygépes változatoktól. Természetesen a hivatalos megerősítésig/cáfolatig érdemes pletykaként kezelni a fentieket.

Azóta történt