Hirdetés

Folytatást kap az Alien: Isolation?

A Creative Assembly korábban leginkább a Total War játékokról volt híres, azonban 2014-ben egy kifejezetten élvezetes alkotást kaptunk tőlük az Alien Isolation személyében. Bár kritikailag sikeres program lett az alkotás, a SEGA nem volt elégedett az eladási mutatókkal, így nem sok esélyt láttunk arra, hogy egy folytatást kapjunk az elmúlt évek során. Emiatt is meglepő, hogy a PlayStation Universe oldala szerint a csapat egy újabb Alien játékon dolgozik, amely talán az Isolation folytatását takarja.

A weboldal szerint a hivatalos PlayStation magazin következő számában olvashatunk majd a témáról, addig is érdemes pletykaként kezelni a fentieket.

Előzmények

 • Halo Wars 2 bemutató (Xbox One)

  Közel 8 év után megérkezett az egyik legjobban sikerült konzolos stratégiai játék folytatása, nézzük mit sikerül felmutatni a Halo Wars 2-nek.

 • Top 10 horror játék

  A januári hónap egyik legérdekesebb alkotása az új iránnyal próbálkozó Resident Evil 7, melynek apropójából összeállítottunk egy horror játék toplistát.

 • XCOM 2 teszt (Xbox One)

  A PC-exkluzív új XCOM egy bő fél évvel később valahogy mégis létre tudott jönni Xbox-ra, hála a gyors technológiai fejlődésnek. Szerencsére konzolokon is jól muzsikál.

 • Aliens vs Pinball - Bemutatkozik az Isolation pálya

  A 3 asztalt tartalmazó csomag napokon belül megvásárolható lesz.