Final Fantasy XIII - Egymillió darab fogyott már az első napon csak Japánban!

A Final Fantasy XIII jól nyitott Japánban, a szigetországban nem kevesebb, mint egymillió példányt - pontosabban 1 és 1.1 millió között - adtak el csak az első napon a játék PS3-as verziójából (Az XBOX 360-as verzió nem jelenik meg Japánban). Ráadásul ebben a számban még nincsenek benne az online rendelésekkel, valamint az új PS3-akkal megvásárolt példányok, melyekből szintén nem kevés fogyott.

A Sony konzoljából van egy különleges, Final Fantasy XIII témájú festéssel ellátott változat is, ami a teljes játékkal egybe csomagolva került a boltok polcaira:

A játékból 1 millió példányt szállítottak a premier napjára, és onnantól naponta további 150.000-et, egy héten keresztül. Az első 1 millió példány gyorsan elfogyott (Egyetlen nap alatt elvitték az egészet), így a Square Enix-nek újabb kópiákat kellett küldenie, így már 1.8 millió példányt biztosítottak eddig a közönség számára a játékból.

A cég egyik vezető beosztásban lévő alkalmazottja, Yoichi Wada szerint az első héten ennél nem is nagyon tudnak többet készíteni, így akinek most nem jut FF XIII, azoknak egy pár napot várniuk kell, amíg ismét megvehetik a játékot.

Azóta történt

Előzmények