Final Fantasy VII: Rebirth - Befutottak az első tesztek

A klasszikus játék remake-jének második felvonása a sajtó munkatársai szerint fantasztikus lett.

Alig egy hetet kell már csak várnunk és végre megkapjuk a Final Fantasy VII: Rebirth-öt, vagyis a klasszikus sorozat 7. részéből készült remake folytatását. Hosszú ideje várjuk az új részt, a premier küszöbén végre lejárt az előzetesen kiszabott embargó, ezzel együtt pedig befutottak az első tesztek is. Ahogy az várható volt, a Rebirth is fantasztikus lett a beszámolók alapján, a Metacritic oldalán a hír írásának a pillanatában 93 ponton áll.

Előzmények

 • Final Fantasy XVI beszámoló

  Megérkezett az ismert sorozat ideiglenesen PlayStation 5 exkluzív folytatása, amely minden eddiginél grandiózusabb csatákat és történetet ígér.

 • Final Fantasy Pixel Remaster Collection teszt

  Jószerivel nem telik el hét egy újabb játékgyűjtemény nélkül: most az első hat Final Fantasy érkezett meg egyetlen csomagba szedve, sok tekintetben példamutató módon.

 • Crisis Core: Final Fantasy VII Reunion beszámoló

  14 évvel az eredeti PlayStation Portable kiadás után végre újabb platformokon is elérhető lett a legendás Final Fantasy VII előzményének felújított kiadása.

 • Final Fantasy VII Remake teszt

  Évtizedek óta követelik a rajongók a világ egyik legikonikusabb játékának felújítását, és a Square Enix mostanra készült el azzal. Illetve a nyitófejezet újjáalkotásával – lássuk, mennyit ér ez a darabka